А скільки варіантів приготування курячих сердець знаєте Ви?
Пропонуємо приготувати смачні, з оригінальною подачею, курячі сердечка на шпажках.
Беремо пакування сердечок від Чебатурочка. Селянська курочка. Очищаємо сердечка від зайвого. Пересипаємо в глибоку миску, в якій будемо маринувати їх.
Для маринаду беремо соєвий соус, мед та трішки перцю. Ретельно перемішуємо сердечка і залишаємо маринуватися. Рекомендуємо витримати 2 години в холодильнику.
Дістаємо через 2 години сердечка та нанизуємо їх на шпажки. Шпажки з курячими серцями перекладаємо на деко, яке попередньо застелили пергаментом. Відправляємо в духовку запікатися. У нас 180 градусів, орієнтовно 25 – 30 хв.
Смачного!