Сирний рулет з курочкою

Як щодо смачного рецепту сирного рулету з курятиною? Звучить вже дуже смачно, а смакує неперевершено!

Приготування:

Для начинки рулету беремо пакування філе від Чебатурочка. Селянська курочка. Нарізаємо м’ясо на шматочки та відправляємо у блендер і подрібнюємо в консистенцію фаршу. Відразу солимо та перчимо, за смаком.

Готуємо сирний корж для рулету.

В миску розбиваємо 3 яйця та збиваємо їх. До збитих яєць додаємо три ложки сметани. Сюди ж натираємо близько 300 грамів твердого сиру. Від кількості сиру буде залежати, товщина сирної основи.

Солимо та перчимо.

А також не забуваємо додати дрібно порізану зелень (до свого смаку).

Застеляємо деко пергаментом і виливаємо тісто для коржа, рівномірно розподіляємо по формі. Запікаємо в духовці при 180 градусах, приблизно 12 хвилин. Після запікання дістаємо сирний корж, даємо трішки охолонути.

Для начинки ще беремо й нарізаємо цибулину на кубики.

Відправляємо цибулю на розігріту сковорідку. Підсмажену цибулю перемішуємо з фаршем. Начинка готова.

Беремо наш сирний корж і на нього викладаємо фарш, рівномірно розподіляючи по всій площі форми. Після цього акуратно закручуємо рулет, відділяючи сирну основу від пергаменту.

Отриманий рулет закриваємо щільно фольгою і відправляємо в духовку на 30 хв.

Дістаємо готовий рулет. Нарізаємо на порції і смакуємо!

Смачного💙