Нагетси без олії та в хрумкому паніруванні

Для багатьох батьків щоденне питання, що дати дітям з собою в школу🤔, щоб і смачно, корисно і школярі захотіли це з’їсти повністю!

Тож зберігайте нагетси в духовці, без зайвої олії та хрумкі😇!

👉 Беремо пакування філе від ТМ Чебатурочка. Селянська курочка. Розрізаємо філе навпіл та після цього на смужки. Нарізане філе перекладаємо у миску та солимо і перчимо.

В окрему посудину розбиваємо два яйця. Солимо і перчимо та збиваємо в однорідну масу. До яєць додамо трішки молока та ще раз перемішуємо 👨‍🍳

Для панірування замість класичних сухарів пропонуємо обрати неглазуровані кукурудзяні пластівці. Пересипаємо в глибокий посуд та дрібнимо в стан крихти.

Ще на одній тарілці змішуємо спеції (сіль і копчену паприку) та муку.

Деко для запікання застеляємо пергаментом.

😎 Беремо шматок курки та паніруємо: мука – яйце – кукурудзяна крихта.

Таким чином панікуємо всі шматочки й викладаємо на деко.

Ставимо запікати у розігріту духовну на 180 градусів 20-25 хв. (до готовності).

Нагетси ідеально смакують з будь-яким соусом, як варіант оберіть натуральний із грецького йогурту та зелені 🤤.