Для багатьох батьків щоденне питання, що дати дітям з собою в школу, щоб і смачно, корисно і школярі захотіли це з’їсти повністю!
Тож зберігайте нагетси в духовці, без зайвої олії та хрумкі!
Беремо пакування філе від ТМ Чебатурочка. Селянська курочка. Розрізаємо філе навпіл та після цього на смужки. Нарізане філе перекладаємо у миску та солимо і перчимо.
В окрему посудину розбиваємо два яйця. Солимо і перчимо та збиваємо в однорідну масу. До яєць додамо трішки молока та ще раз перемішуємо
Для панірування замість класичних сухарів пропонуємо обрати неглазуровані кукурудзяні пластівці. Пересипаємо в глибокий посуд та дрібнимо в стан крихти.
Ще на одній тарілці змішуємо спеції (сіль і копчену паприку) та муку.
Деко для запікання застеляємо пергаментом.
Беремо шматок курки та паніруємо: мука – яйце – кукурудзяна крихта.
Таким чином панікуємо всі шматочки й викладаємо на деко.
Ставимо запікати у розігріту духовну на 180 градусів 20-25 хв. (до готовності).
Нагетси ідеально смакують з будь-яким соусом, як варіант оберіть натуральний із грецького йогурту та зелені .