Пропонуємо в цей вечір приготувати улюблену шаурму з курочкою! Мінімальний набір продуктів, швидко й просто готуємо, а смакує – всій родині та друзям!
Інгредієнти:
лаваш готовий – 3 шт;
куряче філе – 400 грамів;
огірок свіжий – 3 шт;
помідор – 3 шт;
цибуля – 1 шт;
сметана або йогурт – 100 грамів;
майонез – 30 грамів;
кетчуп або томатний соус – 30 грамів;
часник – 3 зубчики;
сіль, перець – за смаком.
Готуємо:
Філе курочки нарізати смужками, посолити, поперчити та обсмажити на сковороді протягом 10 хвилин до рум’яної скоринки.
Сир і помідори нарізати невеликими скибочками, огірки – соломкою, цибулю – півкільцями.
Робимо соус: сметану або йогурт, майонез, кетчуп або томатний соус змішати. Додати до нього часник.
На готовий лист лаваша викласти шарами сир, куряче філе, соус, овочі й знову соус.
Згорнути лаваш і підсмажити з обох сторін на добре розігрітій ребристою сковороді без олії (можна звичайну, антипригарну).
Розрізати на дві частини та насолоджуємося!
Смачного