Люля-кебаб з фаршу курочки

Якщо шукаєте справжні літні рецепти, щоб зібратися друзями та рідними і провести час на свіжому повітрі, то цей саме для таких випадків!

Інгредієнти:

  • Фарш філейний від ТМ “Чебатурочка – селянська курочка” – 4 уп;
  • Цибуля – 2-3 шт.;
  • Часник – 1 шт;
  • Спеції: сіль, Каррі, паприка копчена, куркума та свіжомелений перець;
  • Лаваш та овочі для подачі.

Готуємо:

Беремо фарш філейний ТМ “Чебатурочка – селянська курочка” – 2 кг. Поміщаємо в зручний посуд, в якому будемо вимішувати зі спеціями.

Дрібно нарізаємо, або ж натираємо часник. Нарізаємо кубиками цибулю та витискаємо з неї зайву рідину.

Рекомендуємо для ароматності використовувати перець горошком, який перетерти перед використанням.

У наш фарш додаємо сіль, Каррі, паприка копчена, куркума та свіжомелений перець. Пропорції до свого смаку. Ретельно вимішуємо фарш зі спеціями, цибулею та часником. Після замішування відправляємо в холодильник мінімум на годину (можна і на добу).

З фаршу формуємо “котлетки”(як у відео), які потім рівномірно розміщуємо на шампурі.
Щоб фарш не прилипав до рук – постійно змочуємо їх у воді.

Смажити до готовності на жару, без вогню. В середньому по 5-7 хвилин з кожного боку.

Подавайте на листку лаваша з улюбленими соусами та свіжими овочами.

Смачного!