Якщо шукаєте справжні літні рецепти, щоб зібратися друзями та рідними і провести час на свіжому повітрі, то цей саме для таких випадків!
Інгредієнти:
Готуємо:
Беремо фарш філейний ТМ “Чебатурочка – селянська курочка” – 2 кг. Поміщаємо в зручний посуд, в якому будемо вимішувати зі спеціями.
Дрібно нарізаємо, або ж натираємо часник. Нарізаємо кубиками цибулю та витискаємо з неї зайву рідину.
Рекомендуємо для ароматності використовувати перець горошком, який перетерти перед використанням.
У наш фарш додаємо сіль, Каррі, паприка копчена, куркума та свіжомелений перець. Пропорції до свого смаку. Ретельно вимішуємо фарш зі спеціями, цибулею та часником. Після замішування відправляємо в холодильник мінімум на годину (можна і на добу).
З фаршу формуємо “котлетки”(як у відео), які потім рівномірно розміщуємо на шампурі.
Щоб фарш не прилипав до рук – постійно змочуємо їх у воді.
Смажити до готовності на жару, без вогню. В середньому по 5-7 хвилин з кожного боку.
Подавайте на листку лаваша з улюбленими соусами та свіжими овочами.
Смачного!