Готуємо дуже смачний рецепт з локшиною удон та курочкою Чебатурочкою.
Готуємо:
Беремо філе від ТМ “Чебатурочка – селянська курочка”. Нарізаємо на шматочки для обсмаження.
Далі очищаємо та нарізаємо дрібно цибулю. Дрібнимо гострий перець, часник.
Тим часом доводимо воду до кипіння, підсолюємо та кидаємо локшину удон. Готуємо та дивимося, щоб не переварили.
На сковороді обсмажуємо курятину. Додаємо до неї часник та гострий перець. Сюди ж на сковорідку до курятини додаємо суміш заморожених овочів (у нас мексиканська суміш). Перемішуємо та додаємо соус теріякі та смажимо до готовності.
На тарілку для подачі викладаємо спершу готову локшину, зверху курочку з овочами та смакуємо!