Курятина тушкована в кокосовому молоці

Незвичне поєднання м’яса, овочів й кокосового молока вразять вас своїм ніжним і гармонійним смаком!

Беремо пакування філе від ТМ “Чебатурочка – селянська курочка”. Половинки філе розрізаємо навпіл по горизонталі та ріжемо на смужки.

Доповнимо філе овочами – цибуля, цукіні та перець. Також додаємо дрібно порізаний корінь імбиру.

На розігріту сковорідку викладаємо м’ясо, смажимо. До курятини на сковорідки висипаємо цукіні, болгарський перець, цибулю. Додаємо спеції – карі, сіль, перець, мускатний горіх. Вливаємо 200 мл кокосового молока та тушкуємо під закритою кришкою ще 10-15 хвилин.

Подаємо до столу і насолоджуємося.