Курочка з овочами в духовці

Курочка з овочами в духовці – ідеальна у всьому страва, яка є улюбленою господинями за варіативність і широкі можливості для експериментів. З доступних інгредієнтів можна створити кулінарне творіння ресторанного рівня або смачну поживну страву для повсякденного меню.

Тож пропонуємо разом приготувати соковиті та смачні стегенця. Рецепт протестований нашою командою.

Інгредієнти:

  • Стегна від ТМ “Чебатурочка – селянська курочка” – упаковка
  • Сіль та перець до смаку,
  • Базилік та часник сушений,
  • Грузинська суміш спецій для курки,
  • 2-3 ст.л. натурального меду,
  • Соєвий соус.

Готуємо:

Перекладаємо стегна в посуд, в якому плануємо маринувати. Зауважимо, що ми не рекомендуємо мити м’ясо перед приготуванням.

Далі додаємо всі спеції в нашу миску зі стегнами та ретельно перемішуємо. Відставляємо маринуватися, орієнтовно годину.

Також на власний смак беремо будь-які овочі. У нас це молоді кабачки. Солимо, перчимо і також додаємо трішки соєвого соусу і маринуємо окремо від м’яса.

Деко застеляємо пергаментом. Викладаємо стегна та овочі. Відправляємо в розігріту духовку на 180 градусів запікатися до готовності.

Смачного!

Готуємо на кухні ТМ “Чебатурочка – селянська курочка”

Дякуємо за кухню DN-меблі – функціонально та стильно!