Курочка з овочами в духовці – ідеальна у всьому страва, яка є улюбленою господинями за варіативність і широкі можливості для експериментів. З доступних інгредієнтів можна створити кулінарне творіння ресторанного рівня або смачну поживну страву для повсякденного меню.
Тож пропонуємо разом приготувати соковиті та смачні стегенця. Рецепт протестований нашою командою.
Інгредієнти:
Готуємо:
Перекладаємо стегна в посуд, в якому плануємо маринувати. Зауважимо, що ми не рекомендуємо мити м’ясо перед приготуванням.
Далі додаємо всі спеції в нашу миску зі стегнами та ретельно перемішуємо. Відставляємо маринуватися, орієнтовно годину.
Також на власний смак беремо будь-які овочі. У нас це молоді кабачки. Солимо, перчимо і також додаємо трішки соєвого соусу і маринуємо окремо від м’яса.
Деко застеляємо пергаментом. Викладаємо стегна та овочі. Відправляємо в розігріту духовку на 180 градусів запікатися до готовності.
Смачного!
Дякуємо за кухню DN-меблі – функціонально та стильно!