Приготувати смачно крильця – це також мистецтво! Адже потрібно зробити їх соковитими з насиченим смаком та ще й не пересмажити.
Ділимося нашим рецептом
Нам знадобиться два пакування крил від ТМ “Чебатурочка. Селянська курочка“
Готуємо маринад – в окрему глибоку миску вливаємо соєвий соус, додаємо гірчицю, 2 ст.л. меду, копчену паприку, лимонний сік, білий кунжут. Дрібнимо часник. Кількість часнику обирайте до свого смаку. Змішуємо всі інгредієнти для соусу.
Викладаємо в миску дві упаковки крилець і ретельно перемішуємо. Залишаємо маринуватися щонайменше на годину, а краще чотири.
Коли крила промаринуються, нанизуємо на шампури й відправляємо смажити на мангал.
Для гарного, апетитного, кольору поливаємо зверху залишками маринаду.
Готові крильця подавайте з улюбленими овочами та соусами. Смачного!