Рецепты

Запечена курка від Ольги Сумської

Час приготування - 90 хв.
Страва містить 310 ккал на 100 г.

Дивитися на YouTube:

Інгредієнти:
✅ Курка від Чебатурочка. Селянська курочка;
✅ Лимон - 1 шт.;
✅ Сушена паприка - на свій смак;
✅ Часник - 4 зубчики;
✅ Розмарин - на свій смак;
✅ Оливкова олія;
✅ Сіль та перець.

Приготування:

👉 Лимон розрізаємо навпіл і одну половину кладемо в середину курки. Туди ж додаємо часник та розмарин. І тоді кладемо другу половинку лимону.

👉 Викладаємо курочку на деко, застелене фольгою.
Натираємо оливковою олією, паприкою, сіллю та перцем.

👉 Загортаємо курку у фольгу і відправляємо її в духовку, попередньо розігріту до 200 градусів.

👉 Запікати близько години.
За 15 хв до готовності, курку слід дістати та відкрити фольгу, щоб з’явилася апетитна, запечена скоринка.

Прикрашаємо приготовану курочку зеленню і можемо подавати до столу.

Смачного💙