Записуйте рецепт:
250 г спагеті
400 г курячого філе
400 мл вершків
100 г твердого сиру
2 ст. л. борошна
4 ст. л. рослинної олії
Сіль, спеції для курки, суміш трав
Помідори – за смаком
Готуємо:
1. Промийте і просушіть куряче філе.
2. Наріжте м'ясо середніми шматочками, викладіть у миску. Посоліть, поперчіть, додайте спеції та гарно все змішайте.
3. Всипте борошно і ще раз перемішайте.
4. Обсмажте курочку на розігрітій пательні протягом10 хвилин.
5. Влийте вершки і тушкуйте страву на повільному вогні під кришкою ще 10 хвилин.6. Відваріть пасту до стану аль денте.
7. Додайте готову пасту в пательню з соусом і посипте страву тертим сиром.
Готово! Смакуйте повільно, отримуйте задоволення – надовго