Збільшення виробництва у 2,5 рази

Збільшення виробництва у 2,5 рази

«Володимир-Волинська птахофабрика» (Волинська область, Володимир-Волинський район, с.Федорівка), продукція якої відома під ТМ «Курка Чеботурка», з 2013 року вводить нові виробничі потужності.

У другій половині 2013-го фабрика запускає два нові майданчики з вирощування птиці і за підсумками року планує вийти на обсяг 32 тис. тон  курячого м’яса. Це збільшення на 15% в порівнянні з 2012 роком, коли обсяг виробництва склав близько 28 тис. тон  курячого м’яса.

У наступні два роки фабрика планує наростити обсяги виробництва до 80 тис. У зв’язку з цим, в планах компанії також запуск нового забійного цеху, складів, збільшення потужності власного комбікормового заводу.

Про це повідомила генеральний директор птахофабрики Аліна Сич.

На сьогоднішній день в інфраструктуру фабрики входять: комбікормовий завод, 9 майданчиків з вирощування птиці, 3 філії в містах: Львів, Київ і Вінниця, система регіональних продажів в Рівному і Чернівцях. Кількість працівників понад 800 осіб.

Володимиро-Волинська птахофабрика входить в п’ятірку лідерів ринку з виробництва курячого м’яса з часткою ринку станом на 2012 р. — близько 4%. Фабриці належить торгова марка — «Курка Чеботурка», продукція якої добре відома на Західній Україні і користується високим попитом серед покупців.