Рецепты

Секрети ідеальних курячих котлеток

Для соковитості

Покладіть хлібний м'якуш у фарш (не для економії м'яса), щоб приготувати соковиті котлетки. Бажано його попередньо вимочити в молоці. Додавайте овочі для ніжності та оригінального смаку: цибулю, кабачки, моркву тощо. Якщо м'ясо зовсім нежирне, можна додати у фарш вершкове масло.


Для насиченого смаку

Готовий фарш поставте в холодне місце на 30 хвилин. За цей час хліб вбере м'ясний сік, що зробить котлетки смачнішими.


Для хрумкої скоринки

Обваляйте котлети у борошні, мелених сухарях або в кунжутному насінні. Панірування додає соковитості котлетам.


Для красивої форми

Обсмажуйте котлети на сильно розігрітій сковороді. Це збереже потрібну красиву форму. Доведіть страву до готовності на повільному вогні під кришкою. Завжди намагайтеся сформувати однакові за розміром і водночас не надто маленькі котлети, інакше є ризик їх пересушити.