Рецепты

Рецепт пасти з куркою

Записуйте рецепт:


250 г спагеті

400 г курячого філе

400 мл вершків

100 г твердого сиру

2 ст. л. борошна

4 ст. л. рослинної олії

Сіль, спеції для курки, суміш трав

Помідори – за смаком


Готуємо:
1. Промийте і просушіть куряче філе.
2. Наріжте м'ясо середніми шматочками, викладіть у миску. Посоліть, поперчіть, додайте спеції та гарно все змішайте.
3. Всипте борошно і ще раз перемішайте.

4. Обсмажте курочку на розігрітій пательні протягом10 хвилин.

5. Влийте вершки і тушкуйте страву на повільному вогні під кришкою ще 10 хвилин.
6. Відваріть пасту до стану аль денте.

7. Додайте готову пасту в пательню з соусом і посипте страву тертим сиром.


Готово! Смакуйте повільно, отримуйте задоволення – надовго