Ми виробляємо широкий асортимент продукції під торговою маркою «Чебатурочка селянська курочка»: тушки курей-бройлерів та фасована продукція, котра налічує двадцять одне  найменування, зокрема це:

  • курчата-бройлери 1 категорії;
  • курчата-бройлери 2 категорії;
  • філе бройлера;
  • стегно бройлера;
  • стегно бройлера без кістки;
  • четвертина задня;
  • гомілка бройлера;
  • ніжка бройлера;
  • крило бройлера;
  • бульйонний набір;
  • суповий набір;
  • серце бройлера;
  • печінка бройлера;
  • шлунки бройлера;
  • шиї бройлерів;
  • гузка бройлера;
  • голови бройлерів;
  • ноги (лапи) бройлерів;
  • фарш курячий «Ніжний»;
  • жир;
  • м’ясо механічної обвалки птиці.

М’ясо курей-бройлерів виготовляється та реалізується охолодженим та замороженим.

Наш споживач надає перевагу охолодженій продукції, але для задоволення потреб широкого кола споживачів, ми виготовляємо й заморожену продукцію, тому під торговою маркою “Чебатурочка селянська курочка” налагоджено випуск асортименту не лише охолодженої, а й замороженої продукції. Продукція, в залежності від виду, особливостей доставки та зберігання, фасується по 20, 15 та 10 кілограм.

Для зручності наших партнерів заморожена продукція розфасовується в індивідуальні упаковки по 1 кілограму або 500 грамів. Асортимент такої фасованої продукції включає в себе: філе бройлера, стегно бройлера, гомілка бройлера, крило бройлера, серце бройлера, печінка бройлера і шлунки бройлера. Четвертина задня, набір кулінарний та шиї бройлера розфасовують лише по одному кілограму. Для окремих клієнтів тушка бройлера упакована в індивідуальний пакет і реалізовується, як охолодженою так і замороженою.